skip to Main Content

Pizza @ Home

Maak jij thuis de beste Napolitaanse pizza? Probeer onze @Home box en wordt zelf aan ware Pizzaiolo!

Pizza @ Home Box

Toen onze foodtruck tijdelijk niet inzetbaar was wegens corona zij wij natuurlijk niet bij de pakken neer gaan zitten. Wij vinden dat iedereen van onze Napolitaanse pizza moet kunnen genieten en hebben daarom een Pizza Project @ Home box ontwikkeld.

Onze box bestaat uit zorgvuldig geselecteerde ready-to-go ingrediënten waarmee je twee overheerlijke Napolitaanse pizza’s kan maken. Dit doe je door het instructieformulier te volgen of naar onze instructievideo te kijken (zie hieronder).

Voor bedrijven kunnen wij ook een online sessie hosten terwijl iedereen tegelijk de pizza maakt, een mooie kans om toch te verbinden in deze tijden!

Stappenplan naar een perfecte pizza

Misschien wel het belangrijkste als je onze pizza gaat maken, of überhaupt als je gaat koken is de sfeer in de keuken. Pak dan ook je boxjes erbij en zet onze heerlijke Spotify list op. Wat ook belangrijk is, is om te zorgen dat je niet uitdroogt. Het kan nogal warm worden boven het fornuis. Schenk dus voor jezelf, en degene waarmee je kookt een heerlijk drankje in.

INSTRUCTIE FORMULIER

LEKKER MAKKELIJK OP PAPIER

INSTRUCTION FORM

EASY INSTRUCTION ON PAPER

instruction video

GET STARTED WITH YOUTUBE

Volg ons op Instagram

En vergeet je niet om je creaties met ons te delen op Instagram @pizzaprojectnl?

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop