skip to Main Content

Neapolitan Pizza Catering

Wij verzorgen catering op elke locatie waar gewenst is zolang we er maar kunnen komen met onze houtoven. Wij zijn beschikbaar vanaf 50 pizza’s en kunnen daarnaast nog vele andere gerechten faciliteren. Denk aan antipasti, salades en desserts. Laten we in contact komen om de mogelijkheden te bespreken en hopelijk kunnen we helpen van jouw event een feest te maken! Vul het formulier in en we nemen contact op om alles door te spreken.

Italiaanse Catering

In 2018 begonnen wij met pizza maken in onze eigen achtertuin; ons eigen Pizza Project. Aangezien vele vrienden en buren enorm fan werden van onze pizza’s werden wij aangespoord onze eigen foodtruck te beginnen.

Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten en maken onze pizza’s volgens Napolitaanse traditie. Wij laten ons deeg meer dan 48 uur rijzen en bakken de pizza op meer dan 500 graden. Het resultaat is een prachtige luchtige pizza waar je geen genoeg van krijgt!

Join our project!

Zoek je een te gekke (bij) baan in de bediening of in onze keuken/foodtruck in Amsterdam? Wij zoeken altijd enthousiastelingen die geloven in ons project en het samen met ons groter willen maken. Mocht je geen ervaring hebben leiden we je graag op! Mail ons op info@pizzaproject.nl en laten we koffie drinken!

Catering aan huis

Iets moois te vieren? Hoe doe je dat nou beter door zelf de tijd voor je gasten te hebben. Laat ons mooie gerechten op tafel zetten. Uiteraard kunnen we ook meedenken in de drankjes en eventueel bediening. Zo ben je zelf volledig ontzorgd en kun je genieten van het mooie feest! Naast pizza hebben wij nog een heel arsenaal aan prachtige recepten om perfect te kunnen cateren aan huis. Wij komen graag in contact om alle wensen persoonlijk te bespreken en zo te helpen om een topfeest neer te zetten!

Business catering

Ook voor zakelijke evenementen steken wij onze houtoven graag aan. Wij kunnen helpen om van A tot Z te ontzorgen en mee te denken in de organisatie van het event. Met onze jarenlange ervaring in de horeca en in de evenementen sector willen wij graag helpen. Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. Zo wordt al onze mozzarella gemaakt met melk van Nederlandse bodem, zelfs de buffel-mozzarella! Ook werken wij zoveel mogelijk met leveranciers en producten dicht bij huis om onnodige kilometers tegen te gaan!

MAKE SOME MEMORIES

Of geef een cadeaukaart

Iemand verassen met een echte Pizza Project ervaring? Wij verkopen in onze pizza bar cadeaukaarten maar we kunnen deze ook naar je opsturen. Koop hem via onze webshop  en wij sturen hem op naar het aangegeven adres

Impressie

Kijk voor een impressie van ons Pizza Project catering. En volg ons natuurlijk op Instagram en Facebook. A Happy Memory Starts With A Pizza Project.

Laten we er een topfeest van maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.